Xiaomi Mi A1 telefon USB csatlakoztatás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyan lenne lehetséges a fent említett telefont csatlakoztatni a számítógéphez.
Mikor először csatlakoztattam a laptophoz működött a fájlátvitel, de úgy fél év után már csak tölt ha rádugom, hiába vagyok fejlesztői módban és kapcsolom be az USB hibakeresést. :(
Lenne ötlete valakinek?
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
2020. jan. 19. 23:21
1/4 anonim válasza:
Nem jelenik meg az állapotsávon semmi? Ott kellene kiválasztani a fájlátvitel módot. Esetleg próbáld meg másik adatkábellel, egy másik usb porton. Én a fájlok másolására wifi FTP szervert használok, sokkal jobb, mint kábellel és az MTP móddal szórakozni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha bedugom nem ad választási lehetőséget, hanem egyből tölti. A beállításokban a fájlátvitelen van, mégsem reagál. :(
Köszönöm válaszod, megpróbálom a wifis megoldást
2020. jan. 20. 08:19
3/4 anonim válasza:
Én korábban a wifis megoldást használtam.
Innen az airdroidot. Még kezelni is tudtam a telefont. itt van 20 ilyen program
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. jan. 21. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!