Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vezeték nélküli (Qi) töltő...

Vezeték nélküli (Qi) töltő aliexpressről?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni magamnak egy ilyen töltőt. De kicsit félek az aliexpresses kínai töltőktől. Azzal nem lenne bajom ha csak kicsit lassabban tölt mint a minőségi töltők, de félek hogy a gyenge minőség miatt zárlatos lessz, tüzet okoz stb. Akinek van tapasztalata ilyen töltővel az írja le kérem. Alaptalan a félelmem, vagy ne merejem az ilyen töltőt éjszakára,vagy ha elmegyek áram alatt hagyni?

2020. jan. 19. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztosan nem merném kipróbálni....

Egyik haverom sima vezetékes töltőt rendelt Aliról, taccsra is vágta a telefonját vele, egyszer csak nem kapcsolt be, és kész vége volt. Zárlatos lett, nem érte meg megjavíttatni sem.

Szerintem inkább szánj több pénzt egy gyári, vagy legalább minőségi töltőre. Még mindig olcsóbban megúszod, mintha új telefont kéne venned, vagy neadjisten leég a lakás. Persze lehet, hogy nem lesz vele semmi bajod, vagy "csak" a telefon akkuja megy tőle tönkre hamarabb, de azért én nem mernék kockáztatni.

2020. jan. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!