Legyek újra almás?
Sziasztok.
3 éve volt egy Apple iPhone 5S-em, az 1 évig bírta nálam.
Utána váltottam droidra és Huaveire: az Y3II 2, ez a mostani, az Y6 2018 pedig már több, mint 1 éve húzza velem.
Nekem, amikor az i-telefon tönkrement, el is ment a bizalmam a márkától.
Most viszont haverom vett magának egy iPhone11-et és én is elgondolkoztam a dolgon: lehet, hogy azóta biztosabb/stabilabb a dolog.
Lehet, hogy vissza kellene térnem az i-telefonhoz.
Meg persze ki tudja, lesz-e még Android egyáltalán a készülő Huavei-telefonokon...
Pozitívum mindenképp, hogy csomó jó app van rajta eleve gyárilag: Garage Band, Egészség.
...ja és a Siri.
Androidon nincs hozzá fogható szerintem.
A Google Assistant és egyik másik asszisztens sincs szerintem azon a szinten, mint a Siri.
Ti mit gondoltok?
Az iPhone-t le tudtad írni helyesen többször is a huawei-t meg nem... egyértelmű merre húz az agyad :D
Nekem sosem volt droidom, csak iPhone, úgyhogy én arra szavazok
"Androidon nincs hozzá fogható szerintem.
A Google Assistant és egyik másik asszisztens sincs szerintem azon a szinten, mint a Siri."
Hatalmas tévedés, nézz összehasonlításokat.
Iphone 11 nagyon megéri viszont azt kell mondanom a jelenlegi telefonod nem a tökéletes reprezentációja annak amit tud az android
Oneplus 7 pro
Samsung galaxy s10/note 10
Lg g8
Sony Xperia 1
Hasonló áron,
Körülbelül fél áron pedig Xiaomi mi 9 is nagyon jó élményt nyújtana neked
Ha Apple ökoszisztémát szeretnél akkor viszont az Iphone 11 nagyon jó választás
3-4 évig bőven jó lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!