Az hogy van hogy van olyan hogy családi csomag vagy mi mikor veszel egy telefont, hogy hívhatod ingyen a család tagjaidat?
De azt kérni kell, mikor veszed a telefont, vagy valami kell hozzá, és megvan szabva hogy milyen telefont lehet ugy venni, vagy mind1??
Előre is köszi a válaszokat:)
T-mobilnál szeretném tudni:)
Igen, cska amit én akarok venni telefon az a t-mobilenél van...pannonál nincs :S
De egyébként ezt kérni kell ott mikor veszem a telefont, vagy hogy van?:D:)
T-mobilnál is írták hogy van ilyen.
De nem értem hog ezt ott kell mondani mikor veszem meg a telefont, hogy én úgy kérem?:)
Bemész a boltba. Mikor sorrakerülsz, először köszönni kell.
Amikor megkérdezik hogy miben segíthetnek, akkor azt kell mondani:
Két kívánságom van. Az egyik egy telefonkészülék (és itt mondod a nevét, típust, színt, stb ...), a másik pedig egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi hogy a családtagjaidat díjtalanul hívd.
Erre különféle ajánlatokkal fognak elhalmozni, kiválaszthatod közülük amiről úgy érzed hogy neked megfelelő, de lehet az is hogy nem lesz számodra optimális megoldás.
Pénzt feltétlenül vigyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!