Ha választhatnátok hasonló áron, akkor a Xiaomi Mi Note 10-est vennétek, vagy a Oneplus 7-est? Esetleg mást 120 000ft környékén?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 13:10
1/9 A kérdező kommentje:
Ha van időtök, azt is megindokolhatjátok, hogy miért.
2020. jan. 13. 13:11
2/9 anonim válasza:
Én a Xiaomit. Mondjuk nem mindegy a cél. Egész jó kamerája van, sokoldalú, megfelelő teljesítmény. Az elődjeit is próbáltam az 5-ös ig visszamenőleg, és nekem nagyon tetszett. A Oneolus is elég jó cucc, de engem nem fogott meg
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül a Xiaomi mellett döntöttem.
Második válaszoló, a Honor 20 Pronak erős ugyan a hardvere, de a kijelző nem Oled, az akku kisebb mint a Xiaomié, a töltése lassabb, az ujjlenyomatolvasó szerintem rosszabb helyen van, és nem lehet jacket bedugni.
2020. jan. 16. 08:05
5/9 anonim válasza:
note 10 mert 108 megapixeles kamera
6/9 anonim válasza:
Az hogy 108 megapixel a kamera érdemben annyit nem számít. De egyébként azkn kívül is tényleg elég jó kamerája van. Nagyon gyors az ujjlenyomat érzékelő stb
7/9 anonim válasza:
"Nagyon gyors az ujjlenyomat érzékelő" op7-nek gyorsabb :D
8/9 anonim válasza:
@7 persze mindig van jobb, gyorsabb nagyobb, de általánosságban gyorsnak számít.
9/9 anonim válasza:
OnePlus 7 em van,egyszerűen imádom!
És Xiaomiról váltottam,hát ég és föld.
Többet nem veszek Xiaomit,ajánlom mindenkinek a OnePlust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!