El lopták az Iphone om hogyan találhatom meg? Többi lent.
Az azert latszik hogy bar penzed latszolag van, eszed kevesbe...
Az icloud csak akkor talalja meg a telodat, ha online lesz. Ha nem, mert pl. szetkaptak alkatresznek, vagy nem elloptak hanem elhagytad es valami csatorna melyen van regesreg lemerulve akkor nem. Ha nem volt mentesed a rajta levo cuccaidrol, akkor azokra keresztet is vethetsz.
Az iCloud-nak nincs 'rendszergazdaja', az egy globalis szolgaltatas amit az Apple uzemeltet. Hiaba irsz akarkinek, csodat ok sem tudnk tenni.
"ezt hol tudom megtenni?"
Senki nem fog foglalkozni a telefonoddal.
Ezzel eddig is tisztába voltam hogy offline módba nem fogom megtalálni,ennyire hülye én sem vagyok, a másik dolog:
Ha egy oktatási intézményhez társított Felügyelt Apple ID azonosítót használ, a [Készülék] keresése szolgáltatás nem érhető el a fiókjában. Ilyen esetben a [Készülék] keresése szolgáltatás nem jelenik meg, amikor bejelentkezik az iCloud.com webhelyen. Ha nem találja készülékét, lépjen kapcsolatba az intézmény rendszergazdájával.
Szóval ne oktass ki , ha te is h..e vagy hozzá.
"Ha nem találja készülékét, lépjen kapcsolatba az intézmény rendszergazdájával."
Az oktatási intézmény rendszergezdáját emlegetik, nem az Apple cégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!