Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Redmi note 7-et...

Szerintetek Redmi note 7-et megéri leváltani iPhone 11 Pro Max-ra?

Figyelt kérdés
A mostani telefonom egy Redmi Note 7, nyertem egy iPhone 11 Pro Max-ot (semmi átverés, instagramon nyertem, már meg is jött, 100% eredeti,minden papírja megvan). Soha nem fogtam még semmilyen Apple terméket a kezemben, nem tudom, hogy tudnám e kezelni, 100%-osan kihasználni. Nem értek hozzá, nem ismerem a márkát, az egész rendszert. Adjam inkább oda egyik rokonoknak, ismerősömnek, vagy próbáljam meg?
2020. jan. 5. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Add el, és vegyél belőle androidos telefont!

Mivel az adó ki van fizetve, ezért józan paraszti ésszel ennyivel kell olcsóbban adnod a piaci árnál. De akár magasabban is eladhatod.

Minden papírja megvan, garancia.

Azért jó pénz...

Jaa, közben olvasom. Kibontottad. Tárgytalan. Ezzel megint veszít egy 10-est az árából.

Persze a szifon még így is annyira túlárazott, hogy egy eladással jobb telót vehetsz. Vagy akár nyaralásra is költheted.

Redmi note 7-nél azért mindenképp jobb. Tehát nem rossz ötlet megtartani sem. Kitapasztalhatod a rendszert.

Annyit kell tudni róla, hogy sokkal korlátozottabb az androidnál, cserébe simább a működés, gyorsabb, egységesebb az egész (hiszen a rendszereket csak néhány telefonnal kell kompatibilissé tenni, nem pedig sok-sok márka és gyártó többezer típusával, mint az androidnál).

Ezek a korlátozások gyakran arra irányulnak, hogy fizess... persze erre is lehet kalózkodni appokat, mindent lehet, ha az ember elég türelmes belé. Csak sokszor nem elég a menüben kikeresni egy kapcsolót...

Szóval az egyik.telótól meg kell válnod, mert minek legyen két telefonod? 😃

Az árából meg zúzás a tengerpartra, herdáld el! 😃

2020. jan. 9. 20:36
 12/12 A kérdező kommentje:

Visszavittem végül a boltba ahol vették, hisz megvolt minden papírja. Visszavették, a teljes árat ideadták, meg is lepődtem, nagyon sokat adtak (512Gbos volt a telefon).

Megyünk belőle egy jó kis vakációra. :D

2020. jan. 10. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!