Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11 pro kamera? Kinek...

Iphone 11 pro kamera? Kinek van? Elégedettek vagytok?

Figyelt kérdés
Na, én megvettem, eddig is iphone-om volt, kb mióta okostelefonom van az van, a cégesem android, de nem tetszik, gondoltam ezzel kezdem, androidot ne is ajánlgasson senki, egyszerűen nem tetszik. Eddig egy SE-m volt, azt cseréltem le. Mindenki, mindenhol, tech teszteken, összehasonlításokon teljesen el van ájulva a 3 kamerától. Én nem. Oké, szép a képe, utólag frankón szerkeszthetőek, jó a nagylátószög is. De. Ha ráközelítek, akár a telefonon, akár a gépen a kész képre, zajos... ezzel lehet kezdeni valamit? Nézegettem, de a beállításokban nem találtam semmit...
2020. jan. 3. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
mire kell neked egy kép?
2020. jan. 3. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az sajnos zajos is lesz, amíg ilyen kis méretű szenzor van a telefonokban.
2020. jan. 3. 22:45
 3/8 anonim válasza:
Sajnos a mobilos fotózásnak fizikai határai vannak. Ilyen kicsi eszközből még így ez a legjobb amit ki tudnak hozni.
2020. jan. 4. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan foglalkoztat a fotózás, most fogok tanfolyamot kezdeni. Azért ezt vettem, mert azt írták, akár munkaeszköznek is alkalmas (nyilván nem ezzel akarnék dolgozni, csak ha ilyet írnak, abból gondoltam, hogy azért ennél jobb lesz :( )
2020. jan. 4. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:

nem értekel.

kb 10 millió képet lehet találni a neten.

sok az eredet nem szerkesztett képeket is feltöltik.

csak rá kellett volna szánnod néhány órát, hogy alaposan körbenézd mi a helyzet.

2020. jan. 4. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Munkaeszközre egy fullframe szenzoros fényképező alkalmas inkább, meg ugye az objektívek, külső vaku, pót akku, stb. Sajnos drága mulatság ez.
2020. jan. 4. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdetnek gyakorolni egyelőre elég egy aps-c szenzoros milc is, ha nem tévedek, ha meg igen, akkor úgy is kijavítanak :)
2020. jan. 4. 14:06
 8/8 A kérdező kommentje:
van megfelelő fényképezőgépem is, egy nikon d3400as, mint mondtam, NEM munkaeszköznek szánom véletlenül sem, csak úgy gondoltam, ha ezzel merik reklámozni, akkor biztosan jó. Nagyon sokat olvastam utána, a cikkekben lévő képek szépek, élesek, abban a méretben, megnyitni és ráközelíteni meg ott nem lehet.
2020. jan. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!