Hogy tudok ki lepni?
Volt egy telefonom amiben volt a sajat Snapchat-em de eladtam es nem leptem ki szoval minden kepem ugyan ugy benne maradt. Azonban mar azota van egy masik telefonom es azonnis be leptem viszont azokat a kepeket amik a masikon voltak nem tette at ide.
A kerdesem az hogy hogyan tudok ki lepni a masikbol ugynhogy nincs nalam az a telefon de ezen is be vagyok lepve!!??
Te most tényleg eladtál úgy egy telefont, hogy nem csináltál gyári visszaállítást?
De lásd kivel van dolgod, egy 20 másodperces google kereséssel találtam megoldást a problémádra:
1. Nyisd meg a Snapchatet
2. Menj a profilod ikonjára felül
3. Jobb felső sarokban fogaskerékre nyomj
4. Itt a "Two-Factor Authentication" alatt menj a "Forget devices" fülre, és válaszd ki a készüléket, amiről ki akarsz jelentkezni (ha nincs ott, akkor nem vagy rajta bejelentkezve).
Ha nem volt bekapcsolva a "Two-Factor Authentication" akkor állítsd be, és utána megtalálod majd a "Forget devices" gombot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!