Az iPhone 8-nak komolyan ~2000mah az akksija?
Figyelt kérdés
Ez csak nekem tűnik nagyon kevésnek?2019. dec. 30. 23:29
1/13 anonim válasza:
1821 mAh
2 nap ha nem cseszteted.
1 nap, ha igen.
2/13 anonim válasza:
Még annyi sincs, gyári adatok szerint 1821 mAh, ez szerintem is iszonyú kevés manapság, de hát megszokhattuk, hogy az Apple még ebben is fukar, saját üzletpolitikája szerint egy normális méretű akksit nem lehetne olcsón adni!
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan 1821 mah, csak nem szerettem volna kikeresni a pontos adatokat, ezért kerekítettem.
Számomra ledöbbentő ez a szám. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy akksik téren nem igazán vannak toppon, na de hogy ennyire. Én legalább egy 3000-es akksira gondoltam. Nem tudom miért vannak oda annyira az iPhoneokért, semmi különösebbet nem tudnak, csak a márka nagy, és ezért százezreket adnak ki...
(Bocsi iPhone fanok, ez az én véleményem)
2019. dec. 30. 23:54
4/13 anonim válasza:
Két kollégámnak is iPhone 8-a van, állandóan kunyerálják egymás töltőjét, mert már du. 2-kor 39%-on vannak :D
5/13 anonim válasza:
Férjem buta telefonjában is ekkora aksi van szerintem.
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy 55ezres telefonom van, de abban kétszer olyan jó az akksi (4000mAh).
2019. dec. 31. 08:36
8/13 anonim válasza:
#5-ös, egy iPhone és egy butatelefon azért abszolút nem hasonlítható össze még energiafogyasztásban sem! A butatelefonok még 900 mAh akksival is simán el vannak egy hétig is, egy okostelefon viszont még 4000 mAh akksival sem bírja legjobb esetben 3 napnál tovább!
9/13 anonim válasza:
5: Az meg baromira nem mindegy, hogy használja a telefon az akkut. Lehet 5000-es akksid is ha egy nap alatt leszívja az optimalizálatlan sz@rjai miatt. Nekem az Se-m 1600!!-as akksi van, bírja 2 napig...
10/13 anonim válasza:
.. ez előző a kérdező 6-os válaszára reagálás, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!