Megeri megvenni egy Iphone 5s-t erre a célra?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy Iphone 5s-t arra a célra hogy jo minőségű hang/ének anyagokat vegyel fel, gondolom ezekben a keszulekekben jo minőségű a hangszorok, es ezert gondoltam erre, szerintetek jo valasztas lenne? Vagy van jobb megoldas is?2019. dec. 30. 05:18
11/20 anonim válasza:
Most milyen telefonod van?
Ideiglenesen, amíg nem lesz igazi céleszközöd (diktafon, mikrofon, stb) addig a jelenlegi telefonod nem jó?
12/20 anonim válasza:
Ha felvenni akarsz miért azt írod hogy jó benne a hangszóró? Mi köze egymáshoz?
13/20 anonim válasza:
Miből vontad le azt a következtetést, hogy az 5s mikorofonja jobb, mint a többi mobilnak?
14/20 anonim válasza:
Vannak, akik nem csak a kimenet/bemenet fogalmát keverik, hanem a mikrofont is hangszórónak mondják.
Mi több: hangfalnak.
15/20 A kérdező kommentje:
Hangszoron megy at a hang ha felveszem, vagy egy app amibe be lehet allitani melyik hangszoron vegye a hangot, miert vagytok ertetlenek.
2019. dec. 30. 17:37
16/20 anonim válasza:
Semmilyen "hangszoron" nem megy át a hang, amikor felvételt készítesz.
17/20 anonim válasza:
"Hangszoron megy at a hang ha felveszem"
A levegőn megy át a hang. De inkább azt se vegyél :D
18/20 anonim válasza:
Inkább vegyél egy olcsóbb stúdiómikrofont. Vagy USB-set, vagy XLR-set. Ha XLR-set veszel vegyél hozzá még egy olcsó külső hangkártyát.
19/20 anonim válasza:
"Hangszoron megy at a hang ha felveszem, vagy egy app amibe be lehet allitani melyik hangszoron vegye a hangot, miert vagytok ertetlenek."
Hát miért nem ezzel kezdted? Akkor nem gontoltuk volna hogy van esélyünk megértetni veled bármit is a témában.
De most már tudjuk, hogy teljesen fölösleges bármit is írnunk, süket fülekre (hangszórókra) talál.
20/20 A kérdező kommentje:
Skacok, bolondok vagytok😂 en ertem hogy ti okosabbak vagytok ebben a témában, de miert kell egyből beleallni az emberbe? Normalis valaszokat vártam, amik nekem is plusz infot adnak, nem kotekedest. Akik tenyleg segítő válaszokat adtak köszönöm nekik.
2020. jan. 1. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!