Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SGS10 plus vagy Huawei P30 pro?

SGS10 plus vagy Huawei P30 pro?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta vagyok samsungos, imádom az S szériát, viszont most a p30 pro rabul ejtette a szívem. Aki esetleg használta a samsung csúcs készülékeit (akár note-ot is) és váltott huaweire, mik a tapasztalatai? Szerintetek érdemes a p30 prot választani az s10 plus helyett?

#Samsung #Huawei #Huawei P30 Pro #samsung s10 plus
2019. dec. 28. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Nekem mindkettő megvan, mert nem tudtam volna én sem választani. A Samsungot ugyan a párom használja, de jó a tudat, hogy a közelben van az is. Őt meg nem igazán érdekli milyen a telelfonja.
2019. dec. 28. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
P30 Pro csak kamerában jobb. Minden másban Samsung. Én a Samsungot választanám, de most már kivárnám az S11 (vagy S20?) telefont.
2019. dec. 28. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Samsungot vennek. Samsungrol atallni Huaweore nehez egy kicsit, teljesen mas kezelni a telefont, es a huawei telefonokon levo billentyuzet egy zsak s zar a samsung billentyuzethez kepest. illetve azt hiszem a p30 szerian mar nincsen play store es tobbi google app, de ebben lehet h tevedek
2020. jan. 1. 04:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem p30 pro.
2020. jan. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!