Ha nincs meg a PUK kódom, mit tudok kezdeni a telefonommal?
Beviszed, személyit megmutatod (vagy az mutatja meg, akinek a nevén van a készülék) srác (vagy csajszi) mond neked egy kódot. Beütöd, és megváltoztatod a pin kódot.
Hazamész, és örülsz...
Pannon esetén, ha regisztrálva vagy a mypannonra, akkor belépsz, és megnézed a PUK kódod.
Vodafonenál az ügyfélbiztonsági kód birtokában az ügyintéző is megmondja telefonon a SIM-hez tartozó PUK-ot.
T-Mobilenál - őket ismerve - ennél kicsit macerásabb, de a személyi birtokában az előfizetőnek biztos megmondják.
Utolsó komment:
Kedves névtelen!
Az a jó az ilyen kérdés-megválaszolós oldalakban, hogy névtelen maradhatsz. Akkor is, ha te kérdezel valami kényelmetlent, és akkor is, mikor a te kérdésedre válaszol valaki. Namármost. Nagyon nehéz szűrni azt, hogy ki mond "jót" és ki mond "baromságot". Négy darab hozzászólás esetén nem is rossz arány a 75-25% os megoszlás. De nem a 75% és nem is a 25% értékeli ezt. Hanem a kedves kérdező, aki olyan válaszolóktól vár visszajelzést, akik kompetensek.
Az igazi probléma, hogy te (itt) nem voltál az.
Te voltál az a bizonyos 25%.
Hadd ne írjam le, miért nem, ha érdekel, (bár feltételezem, hogy nem, és igazából a valódi probléma, hogy kevered a szezont a fazonnal, pedig nem mindegy, hogy szemüveg, vagy üvegszem, ugye) akkor olvass utána, hogy a SIM blokkolásának (PUK által, amit akkor kér, ha az általad választott PIN-t háromszor {Ludas Matyi} rosszul ütötted be) mi köze a telefon szoftveréhez.
Megsúgom: SEMMI.
Igazából nem akarlak lecseszni, inkább csak jelezni szeretném, hogy én kb. 14-15 lehettem, mikor rájöttem, hogy beleszólni olyan dolgokba, amihez nem értek, nagy butaság.
Én most, -itt ülve a gép előtt- remélem, hogy nem vagy még 14, és ezen ok miatt érzed úgy, hogy bele kellett szólnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!