Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon halvany feher/szurke...

Nagyon halvany feher/szurke csik a kijelzon?

Figyelt kérdés
1 hetes a telefonom, egyszer nem esett le, nem is utottem meg semmi, megis egy nagyon halvany szurkes feheres teljesen szabalyos egyenes csik jelent meg,illetve mellette egy szabalytalan alaku paca ami feher es fekete hatternel sem latszik csak barmilyen mas szinunel ott is csak nagyon halvanyan, nehezen eszreveheto, de megis uj telefonnal ez nem normalis, attol felek, hogy esetleg tovabbterjed vagy valami. Mi lehet es?mit tegyek?
2019. dec. 26. 03:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit is mondtál, milyen telefon?
2019. dec. 26. 03:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Xiaomi Redmi note 8T
2019. dec. 26. 03:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Konretan most meg latszik az elotte megnyitott oldal halvanyan a hatterben. Ezt nem hiszem el. Gondolom ez valami komoly problema lesz. 1 hetes telefonnal, sirni tudnek.
2019. dec. 26. 03:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Cseréltesd.
2019. dec. 26. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Ennek lcd kijelzoje van azt olvastam azzal ilyen nem is fordulhatna elo.
2019. dec. 26. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

LCD kijelzőnél nincs "örökös" beégés, csak úgynevezett ideiglenes "ghosting effect". Én szemem érzékeny, valamilyen mértékben minden LCD paneles mobilomon észleltem, főleg hidegben.

Amíg garis addig nincs gond, küldd vissza. Ha meg online rendelted, akkor kérd vissza a pénzed, 14 napos elállási jogoddal élhetsz.

2019. dec. 26. 10:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi és ez a beégés még ha nem is végleges, idővel jobban lesz lathato vagy megmarad ilyen halvanynak?
2019. dec. 26. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!