Gyári beállítást végezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Huawei P9 lite mini telefonom van amit szeretnék odaadi az unokaöcsémnek viszont nem tudok gyári beállítást csinálni rajta. ha rá nyomok elkezdi frissíteni a telefont, majd azt írja ki hogy hiba. próbáltam rajta hard resetet is állítani de azt sem érzékeli. ilyenkor mit lehet tenni?2019. dec. 23. 15:56
1/6 anonim válasza:
nem lehet, hogy nincs elég hely rajta ezért nem tudja drissíteni?
2/6 anonim válasza:
"majd azt írja ki hogy hiba"
Csak ennyi?
#1 Ne viccelj, a gyári visszaállítás töröl mindent.
3/6 A kérdező kommentje:
elkezdi frissíteni a telefont aztán kiírja hogy error és ennyi újra bekapcsol magától :/ rengeteg hely van rajta mert mindent letöröltem amit csak tudtam, de mégis másabb lenne ha gyári visszaállítást tudnék csinálni.
2019. dec. 23. 17:27
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy sérült a gyári rendszert tartalmazó ZIP-fájl, ami a tárterület rejtett részén található.
A recovery program bizonyára ellenőrzi a fájl épségét (CRC), majd kiakad valami hibától.
Talán PC-ről lehetne USB-n keresztül, a netről letöltött gyári ROM-ot feltenni, de ha esetleg hardveres hibája van, közben kifeküdhet annyira, hogy használhatatlanná válik.
5/6 anonim válasza:
én a frissítésre értettem a tárhely hiányát. Ha nem tudja hova kitölöríteni nem tudja frissíteni
6/6 anonim válasza:
# 5
Ez nem így működik. A recovery program törli, formázza a tárterületet, mielőtt elkezdi a visszaállítást.
Mint amikor a Windowst újratelepíted (formázás után) és hirtelen ott a sok üres hely.
Csak egy ilyen telefonon kicsit speciálisabb a partíciók kezelése, rugalmasan változó határok, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!