Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az a PI network mire tudom...

Mi az a PI network mire tudom használni?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%

Ez nem valami Google-network?

Tudod, betűk hálózata, amit beírunk a Google-ba.

Abból gondolom, hogy network = hálózat.

2019. dec. 22. 22:11
 2/19 anonim ***** válasza:
41%

"Mi az a PI network mire tudom használni?"

Mi az a Google kereső, és mire tudom használni?

[link]

2019. dec. 22. 23:33
 3/19 anonim válasza:
39%

Egy kriptovaluta, amelyet a mobil készülékeddel tudsz bányászni. Ez az első ilyen, ami mobilra jött ki. Már nagyon sok user-e van. Folyamatos fejlődés várható.

Regisztrálás után kér egy invite code-t, itt az enyém:asdffnorbi

2020. jan. 4. 19:42
 4/19 anonim ***** válasza:
28%
Egy projekt.
2020. dec. 3. 23:31
 5/19 anonim válasza:
54%
A Pi, egy új, a többitől eltérő kriptovaluta. A célja, hogy a többi ilyen valutánál általánosabb, elterjedtebb legyen a felhasználó tábora. Ezért pl egyszerű módon, mobil telefonon lehet gyűjteni. Magyarul a közember is használhassa. Most van fejlesztés alatt, pontosabban a felhasználó közösség kiépítése időszakában, ez kb. 2021 végéig tart, akkor lépnek ki vele a tőzsdére. Meghívásos alapon lehet csatlakozni, hogy valószínűbb legyen, hogy aki belép komolyan is veszi. Aki még most csatlakozik letölt egy alkalmazást, a Google playról vagy a store-ból a telefonjára, aktiválja a meghívó kódjával ( ejeno ), és a projektben való részvételét bizonyítva minden nap (24 óránként) újra indítja azt. Így gyűjtögeti a Pi-jeit. Ha ezt a bizonyos gyorsan fejlődő ( már több mint 10 millió világszerte) felhasználó tábort bővíti úgy, hogy új tagokat hív, még gyorsabban gyűjthet pénzt. Csak úgy érdemes foglalkozni vele, ha elszánod magad, hogy legalább egy évig lehetőleg naponta 5-10 másodpercet szánsz az újra indításra. Mivel más dolgod nincs, és a telefont nem terheli semmilyen módon érdemes kipróbálni. Emellett "klasszikus" módon is lehet majd "bányászni", de ehhez az hétköznapi felhasználónál több informatikai ismeret kell. Az idő folyamán egyszer át kell esni egy azonosítási folyamaton (hisz végül is mégiscsak pénzről van szó), ez kb 15-20 perc. Itt egy link: [link] Itt többet olvashatsz az egészről, és le is töltheted. Használd a regisztrációhoz meghívó kódomat : ejeno
2021. jan. 3. 21:43
 6/19 anonim válasza:
25%

Szia! :) itt az én kódom is ha esetleg még nem regisztráltál. Sokat segítenél ezzel nekem [link]

Előre is köszi ha engem választasz! ❤️

2021. jan. 8. 13:24
 7/19 anonim válasza:
33%

A Pi egy Stanford doktoranduszok által kifejlesztett új digitális pénznem, világszerte több mint 8 millió taggal. Pi igényléséhez kövesd ezt a linket és már küldök is 1π-t neked! : [link] és meghívásként használd a felhasználónevemet ( mmate98 )

Az app dióhéjban:

Kriptovaluta bányász alkalmazás, amely mobil és természetbarát és nem eszik energiát vagy internetet. Napi egyszer kell újraindítani, és 24 óráig folyamatosan gyűjtöd a Pi-t (π)! Minél több bányászt hívsz meg a rendszerbe, annál nagyobb mennyiségű érmét tudsz bányászni óránként! A bányászat teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, mivel a hálózatra építik a márka terjesztését. Mindenesetre, ha nem hívsz meg senkit se akkor is gyűlik a Pi digitális pénz.

Év végén kerül a valuta a piacra és nem lehet örökké bányászni… Szóval gyerünk, vágj bele

2021. jan. 17. 09:32
 8/19 anonim válasza:
38%
És ez mikor fog annyit érni mint a bitcoin? :-)
2021. jan. 23. 15:48
 9/19 anonim válasza:
59%
2021. febr. 1. 19:13
 10/19 axdvgn válasza:
0%

Ezzel a kóddal gyorsabban gyűlik a pi. Jessica1231.

Neked és nekem is jó.

Jó gyujtogetest.

2021. febr. 11. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!