Xiaomi Redmi 4-en hogyan lehet a sarokból le venni azt a fél kör izét amire ha rá nyomsz ki adja hogy képernyő felvétel meg ilyenek azt hogyan lehet tüntetni onnan?
Figyelt kérdés
#Xiaomi #4 képernyő felvétel
2019. dec. 21. 21:29
1/5 anonim válasza:
Bocs, de angolul használom, úgy írom:
Settings, Explore new features, Quick ball - és ott ki tudod kapcsolni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem a lebegő labda az valami más nem tudom hogy mi a neve.. de mikor pl játszok és le húzom akkor ott a felső jobb vagy bal sarokba van és sehogy nem tudom onnan eltüntetni.😅
2019. dec. 21. 22:20
5/5 anonim válasza:
Game booster vagy mi, qrva idegesítő :D
A "Security" alkalmazást kell elindítani (az ikonja zöld pajzs villámmal), legörgetsz kiválasztod a "game speed booster"-t (ikonja egy kontroller), jobb alsó sarokban "settings" (fogaskerék) és itt lehet kikapcsolni.
ui: Nekem Redmi 4X van, gondolom a tiédnél ugyanolyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!