Előfizetéses vagyok a telekomnál, ugye havonta kell fizetni x összeget és bármennyit telefonálhatok+van mobilnetem. Akkor az sms-ek is “ingyenesek” és bármennyit küldhetek?
"Előfizetéses vagyok a telekomnál"
Akkor tudnod kell, milyen tarifacsomagban vagy és annak megtalálható a leírása.
A kérdésre: mindez csomagfüggő. Ha korlátlan csomagban Vagy, akkor is változó, jogy az sms benne van-e. Ha hosszú sms-t írsz, akkor azt láncolt sms-ként küldi tovább. A 4. sms hosszúságtól viszont már mms-ként küldi a telód, ami jellemzően fizetős, 100Ft körül.
Akkor is bármennyit csak belföldi normár tarifájú irányba telefonálhatsz, elelt díjas számok, nemzetközi irány stb. nem hívható. A parkolás nem SMS, hanem sms-sel indított mobilfizetés. Sms küldési limit szokott calóban lenni.
A 2-es válaszolónak üzenem: az említett eset azért nem mérvadó, mert a Szolgáltató és az Előfizetőnek együttesen állapodtak meg a csomag módosítésáról, csakhogy a telefont más valaki használta, aki viszont balga módon az olcsóség reményéven lemondott a telefonszáma feletti rendelkezési jogról az Előfizető flotta javára. Kicselezi a Szolgáltatót, aztán meg reklamál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!