Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik-e feltöltőkártyás...

Létezik-e feltöltőkártyás okostelefon? Ha igen, hol lehet kapni Veszprémben és környékén?

Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem, hogy hátrányba kerülök okostelefon nélkül, ezért gondolkozom rajta, hogy veszek egyet. Főleg telefonálásra (arra sem túl sokat), de néha jól jönne az internet, Google, Facebook, stb. Csak az a baj, hogy nem tudom, van-e feltöltőkártyás, mindenhol az előfizetéseseket reklámozzák. De előfizetést semmiképpen nem szeretnék, ragaszkodom a feltöltőkártyáshoz, mert azzal csak annyit fizetek, amennyit használom. Mi lehet a megoldás?

2019. dec. 14. 08:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Jelenleg nincs SIM-kártyád, mobilszámod egyáltalán?"

De van.

A többieknek is köszönöm a válaszokat, nem igazán reklámozzák ezt a lehetőséget, ezért nem is tudtam róla, különben már rég bementem volna egy boltba megvenni egy ilyen telefont.

2019. dec. 14. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a meglévő számod akarod használni, esetleg dual-SIM telefont akarsz venni, az is árnyalja a lehetőséget tárházát.
2019. dec. 14. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy csak az előfizetéseseket reklámozzák, még nem jelenti azt, hogy nincs feltöltőkártyás, csupán ebben nagyobb üzleti lehetőséget látnak a szolgáltatók, ezért akarják az előfizetésre terelni a figyelmet! De minden okostelefon ugyanúgy kapható náluk feltöltőkártyás csomagban is, vagy esetleg áruházakban és webshopokban kártyafüggetlenül, amikbe bármelyik szolgáltató kártyája jó!

Viszont a régi klasszikus telefonokba normál méretű sim vagy micro sim kártya kell, a mai okostelefonok 90%-ába viszont már nano sim, de nem baj, mert ha beviszed a szolgáltatódhoz, ott ingyen méretre vágják vagy kicserélik Neked úgy, hogy a jelenlegi pszámodat is megtarthatod!

2019. dec. 15. 15:05
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Az én tudomásom szerint a t-Mobilnak van olyan internet csomagja, amit Maratonnak hívnak, az hasonlít a feltöltős telefonálásra, fizetsz egy összeget kb1000, vagy4000 Ft-ot, és addig használod, míg el nem fogy! akkor rátöltesz. A többieké 30-naponta lejár.
2019. dec. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!