Hardresetet csináltam a Redmi note4-es telefonomon. Indításkor kéri a Mi Account kódot, de fingom nincs mi az, hogy lehet leszedni róla?
Figyelt kérdés
Szerencsétlen próbálkozás eredménye lett hogy reseteltem, utólag rájöttem nem az kellett volna.
Ha nem lehet leszeni mennyiért lehet eladni? 50-ért vettem 1.5 éve.
2019. dec. 11. 19:50
1/10 anonim válasza:
Meg kell keresned akitől van, mert csak ő tudja megcsinálni
2/10 A kérdező kommentje:
A turbadotól vettem, semmit se tudtak csinálni vele, volt más külső szervizbe azok se, semmit, vannak neten megoldások de ahhoz én nem konyítok.
2019. dec. 11. 20:28
3/10 anonim válasza:
Szóval akkor te csináltad a Mi fiókot, kérjél jelszóemlékeztetőt:
Klikkelj a Forgot password? linkre és követsd az utasításokat.
4/10 A kérdező kommentje:
Én semmit se csináltam.
2019. dec. 11. 22:18
6/10 A kérdező kommentje:
Aki nem ért hozzá annak, a neten simán leszedeik több videóban is róla a kódot.
2019. dec. 12. 02:36
7/10 anonim válasza:
Akkor már csak követned kell a videókban látottakat.
8/10 A kérdező kommentje:
Jah, ha olyan egyszerű lenne! Több megoldás van rá! Egyik az hogy meg is bintja a készüléket, na az nekem nem megy..
Másik meg hogy egy progit tesz fel, és vírusírtót kikapcsolja! Ha vírusos akkor bukta, de én ott elakadtam hogy a pass-t kérte, ennyi.
2019. dec. 12. 14:14
9/10 A kérdező kommentje:
A TELEFON A SAJÁTOM! NEM LOPTAM! AKI EZZEL KAPCSOLATBA ÍR ELKÜLDÖM A JÓ ÉDES ANY*BA!! :@
2019. dec. 12. 14:17
10/10 anonim válasza:
A legjobb megoldás ha a hivatalos xiaominak írsz és ők megmondják hogy mit kell tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!