Huawei p30 pro telefonom miért nem frissül?
Mert nem kap androidot. Nem tudtál róla? :D
Viccet félretéve:
Azért mert még várnod kell a frissítésre. Ha szolgáltatótól vetted, akkor még többet kell várnod rá.
Magyarországon vetted a készüléket?
Érdemes felkeresni a Huawei ügyfélszolgálatát: [link]
Jobb alsó sarokban vannak az elérhetőségek.
Meg fogják kérdezni a készüléked S/N számát (ez a szériaszám) és/vagy a Build-számát.
Utána, ha magyarországi a készülék, mivel még garanciás elviheted szervízbe, ahol mégcsinálják.
Én úgy jártam, hogy vettem egy használt P20 Pro-t, ami ugyanígy nem kapott frissítéseket, egy hónappal ezelőtt még Android 8.1 és 2018 októberi biztonsági frissítés volt rajta.
Mint kiderült, a telefon osztrák szériaszámú, én még messze vagyok Ausztriától ezért a szerver nem tudja elküldeni a frissítést.
Garanciás, de csak az eredeti osztrák számlával lettek volna hajlandóak bármit csinálni vele díjmentesen, ami meg senkinek sincs meg.
Fogtam magam, találtam egy Firmware Finder programot, szépen le van írva minden hogy hogy kell, és HiSuite-n keresztül le tudtam frissíteni.
Ha te is úgy járnál, mint én, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!