Szerintetek a OnePlus 7 megéri az árát?
Attól függ mire van szükséged, alapból nem rossz telefon, de nem is mondanám feltétlen ár-érték bajnoknak. A OnePlus "elbukott" ilyen téren már valahol a 6T környékén, többnyire amikor a Xiaomi belobbant az Európai köztudatba is.
Xiaomi-nak a Mi 9, Mi 9T Pro vetekszik az OP 7-tel, csak jóval kedvezőbb áron.
A stabil buildszámú MIUI-val nincs különösebb probléma. Bár a "koppintást" nem feltétlen tagadom, valóban sok IOS-el megegyező dolog megtalálható az Mi ökoszisztémájukban, a kedvencem a MIUI gesztusnavigációja, messze a legjobb bármelyik android gyártóénál.
A reklámos téma meg már lejárt dolog, alapból csak akkor van bekapcsolva, ha telepítésnél elfogadod, de akkor is kilehet kapcsolni a beállításokban.
Annyit még hozzátennék, hogy én is a pure android kedvelői táborába tartoztam, aztán megpróbálkoztam egy Mi 9-el, és nincs olyan custom rendszer, amire én váltanék már, sok olyan funkció van benne, ami a hétköznapjaimba égett.
Persze MIUI-ból is modoltat (xiaomi.eu) használok, amiből minden MIUI bloatware törölve van, gyári reklámok, stb, illetve root.
"a kedvencem a MIUI gesztusnavigációja, messze a legjobb bármelyik android gyártóénál."
Ez nem igaz!
A legújabb modellnél is laggol,szaggat, gyakorlatilag nem tudják megcsinálni a legújabb telóhoz se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!