Huawei y6 2019 miért nem csatlakozik a wifihez? (többi lent)
Sziasztok!Van egy Huawei y6 2019 telefonom ami az otthoni wifihez tökéletesen csatlakozik de egy free wifinél azt írja hogy nincs internet elérés és kidob egy QR kódot és azt írja hogy olvassa be az internetre való csatlakozáshoz
hiába olvastam be nem csinált semmit de vajon miért?Az értesítési sávba a wifi jel mellett van egy kis felkiáltójel.Másoknál működik csak nálam nem szóval nem a routerrel van baj.Valaki tud valami megoldást?Kérlek aki tud segíteni az írjon.Magával a telefonnal lehet baj vagy mással is van ilyen?
A másoknál hány személyt takarhat?!
Ha már túl sokan vannak,vagy nem enged fel vagy felenged De nem tölt be semmit?
Nem tudom mekkora a sávszélesség,illetve ki-mire lép fel!
A készüléked nem hibás szerintem.
Nem tudom milyen szolgáltatód van,de a Voda Jó dolgok.... megoldást jelenthet.Illetve a telenor heti net?
Oké attól is függ mire kell
Nem hiszem,2016-ban 40(-60mbs) netünk volt,4en mar nem tudtunk netezni,1 gép +3 mobil.
Saját router.
Tesóm kettéosztotta a hálózatot,és 2-2 eszköz lett rákapcsolva,elég jól ment.
A plázákban is van ingyen wifi,illetve sok településen,kórházakba stb....
Én a Jászberényi kórházba próbáltam,a fekvő illetve a fő épületbe rácsatlakozik,de nem tudom használni,2 kissebb ambulláns épületnél gond nélkűl megy /bár én szinte csak a térképet használom,busz menetrend/
gyenge a jel, messze van a "forrástól"stb.nekem az jott be,ha a telefonom raallitottam wifiplusra
így a automatizálva,önállóan magától "rápárosodik" minden forrásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!