Olyan telefont vegyek amin Android Marsmallow van? Az újabb mint a Kit kat?
#9es vagyok:
A Redmi 7A-ról tudni érdemes:
Előnyök:
- 2019 júniusában adták ki, friss telefon
- 4000mAh akksi, két napot kibír
- Android 9 van rajta, kérdésedből következtetve gondolom ez neked fontos
- Szép képeket csinál, tapasztalat!
Hátrányai: dobozban nincs fülhallgató. (Gyanítom az iLike dobozában sem lenne)
Ennyi.
A Yutopia nem kap több szoftver fissitést "bugos/virusos" lessz!
Hamarabb kap rendszerfagyást!
Illetve kikapcsolni rajta a playáruház frissitéseket,pár hónap múlva meg a wifijét is törölheted,még gps-t se tudod róla használni,mert vírust fog leszedni,android 7.0 nál régebbit ne vegyél,javasolt a 4G hálozat, (dualsim,otg igényeid)
Amit a Redmi 7A tud:
A(z) Xiaomi Redmi 7A 32GB, gradiens kék 5,45" méretű IPS kijelzővel lett ellátva, melynek max. felbontása 1440 × 720 px
Qualcomm Snapdragon 439 CPU és 2 GB RAM
A grafikus chip típusa: Adreno 505
A(z) 32 GB kapacitású belső memória tovább bővíthető egy MicroSD kartyával
SIM konfiguráció: dual sim + kártya
A hátsó (fő) kamera felbontása: 12 Mpx
A mobil belső tárhelye microSD kártyával bővíthető
Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül
Operációs rendszer verziója
Android 9.0 Pie
Toldalék :MIUI
( [link]
Nos látom sokan nincsenek képben. Én is vettem hármat. Ez egy 2015 decemberi telefon, aminek a becsületes neve: Yu Yutopia. Ez egy orosz márka, aminek a Yutopia a prémium márkája volt. Idén becsődölt a cég. Nem tudom milyen indíttatásból, de az Ilike nevű cég behozott párat az országba 45 ezer forintért idén (az eredeti ára 110 ezernek megfelelő deviza volt, ugyanis Indiába vitték ezek többségét).
A telefonról. Kijelző, kamera csillagos ötös. Kivitel csillagos ötös. Viszont. Frissítés nincs rá. Nem csak OS upgrade nincs, sima patch sincs rá. Semmi! Illetve a telefon melegedhet az átlagnál jobban, mégis csak a balul sikerült S810 van benne. Gyors, a mai napig is jó, de melegszik.
Bár egyes tesztek játék közben is 40 fok alatti hőmérsékletet mértek. Nekem nincs lézeres mérőm. Az OS elavultsága miatt bizonyos tartalmakből kimaradhatsz. Hiába erős az Adreno 430, ha az app megkövetel egy olyan minimum levelt, ami a Lollinál fejlettebb OS támogat csak.
Tehát az elavult OS miatt nem biztos, hogy mindenhez hozzáférsz. Illetve azt hiszem a Vulkán API-t sem támogatja, így ezekből is kimaradhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!