Volt egy nemfogadott hívásom, de véletlen kitöröltem a hívásnaplóbol. Hogy tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
Vissza akartam hívni, de most nagyon peches vagyok. Iphone 72019. dec. 3. 12:42
1/12 anonim válasza:
Megkéred az illetőt hogy hívjon fel ismét.
2/12 anonim válasza:
Ha nem tudod ki volt, akkor buktad. Minden más esetben a tárolt számok, internet segíthet!
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó nagy szerencsétlen vagyok. Leadtam a jelentkezésem egy munkahelyre (diákmunka) szerintem amiatt hívtak.
2019. dec. 3. 12:51
4/12 anonim válasza:
Ha leadtad, akkor tudod hova adtad le. Van a cégnek elérhetősége. Például telefonszáma is. Vagy egy kimenő hívás kezdeményezése is gondokat okoz?
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
#4 Attól még leírhattad volna normálisan is arrogáns megnyilvánulás nélkül. Amikor a kérdést kiírtam ez pont nem jutott eszembe. Esetleg kérjek bocsánatot csak hogy teljes legyen a lelki békéd?
2019. dec. 3. 13:51
8/12 anonim válasza:
#4 vagyok, mondom én hogy azn iPone "i" betűje az idiótát jelenti...
Szerintem az a munkahely nagyon szerencsés, hogy nem lesz egy ilyen szinten ostoba és életképtelen alkalmazottja.
Komolyan mondom, ennek a generációnak csak megszületni volt nehéz.
9/12 anonim válasza:
Nekik még az sem. Az édesanyjuknak volt nehéz, mert ők szültek.
10/12 anonim válasza:
Bocs! Természetesen #8-ra reagáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!