Samsung Galaxy S6 Edge, sokszorosan törött kijelző, navigációs gombok nem működnek, kijelző nem kapcsol be, alkatrészbe el lehet adni?
Találtam a szekrényben egy S6 edge-t, megpróbáltam bekapcsolni, a kijelző nagyon halványan látszik csak, néhány újraindítás után van, hogy egyáltalán nem ad képet. Sikerült betelepíteni, és a navigációs gombjai nem működnek ahogy tapasztaltam, viszont képet amit csináltam vele, majd elküldtem magamnak, az előlapi képek kicsit elcsúszottak, mintha sok "zaj" lenne bennük, a hátlapiak viszont teljesen rendben vannak.
Azon gondolkodtam, hogy nekem úgysem kell, kijelzőcsere 65k-ba lenne kb, ebből már vehetnék egy újat is, szóval nem akarom megcsináltatni. Viszont arra gondoltam, hátha valakinek megérne valamennyit alkatrészbe, és ha igen, kb mennyi lenne az annyi. Találtam egy "iface ace design" keménytokot is. Mármint tényleg egy elég masszív tok.
Szerintetek mennyiért lehetne eladni alkatrészbe?
mégegy kiegészítés: Amikor be van kapcsolva a telefon, és benyomod a bekapcsológombot vagy a home gombot, akkor felvillan gyorsan párszor a bal oldal, majd egyszer az egész, világítanak a navigációs gombok és egyáltalán vagy alig látni a kijelzőt.
#1, rendben, szétnézek kit érdekelne esetleg. köszi a tippet.
Találtam egy ilyet: [link]
Mennyire megbízható szerintetek? Ha kicseréltetném, mennyit érne? Felesleges volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!