Xiaomi Redmi 6A meddig bővíthető? Többi lent.
Egy telefont nem csak akkora kártyával lehet bővíteni, amekkora a saját belső tárhelye, sokkal nagyobbat is bele lehet tenni! Ez attól függ, hogy egy telefonban milyen szenzorok vannak, maximálisan mekkora helyet látnak a kártyából, és a telefon adatlapján is ezt tüntetik fel a gyártók! És a Redmi 6A maximálisan 256 GB-os kártyát tud beolvasni, tehát eddig bármekkorát nyugodtan vehetsz bele! Sőt, vehetsz bele akár 512 GB-osat is, a telefonnak nem lesz tőle baja, csak épp a kártya másik felét nem fogja látni, így az ott lévő adatokhoz nem tudsz majd hozzáférni ezzel a telefonnal!
Amúgy 64 GB-ig Micro SDHC kártya van, 128 GB-tól beszélünk Micro SDXC-ről, amik között abszolút semmi különbség nincs, csupán a hivatalos elnevezés!
Mindkettőtöknek köszönöm, ment a zöld. 2-es, nagyon jó, amit írtál, mert akkor én is merek venni akár egy 64 GB-osat is :-)
Mivel teljesen laikus vagyok, így sajnos azt sem tudom, mi azt az OTG :-(
Köszönöm 4-es, rengeteg összekötő kábelünk van itthon - csak találok közötte egy ilyent is :D - ha nem, akkor meg majd veszek :-)
Már csak egy kérdésem lenne: ezek szerint a Xiaomi Redmi 6A-nak van OTG funkciója? És ha igen, akkor hogy tudom azt megnézni? (pendrive-om van, bár az csak 32 GB-os, de még nem jutott eszembe, hogy azt a telefonhoz is lehet csatlakoztatni, azt hittem, csak számgéphez, laptophoz, stb. :-) Az szuper lenne!
Kell hozzá egy ilyen adapter:
Ez van sokfèle kinèzetben, illetve van olyan is aminek a kèt vège nem egyben van hanem kábel van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!