Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért dob le a telefon egyes...

Miért dob le a telefon egyes roaming hálózatról?

Figyelt kérdés
Vodafone-os vagyok. Gyakran szoktam Romániába utazni, mivel szüleim ott élnek. Viszont ahol ők laknak, a Vodafone RO-n alig van térerő (2G-n is csak -103dBm), a hívások szaggatnak, a mobilinternet meg használhatatlan. Viszont ha kiválasztom az Orange hálózatot (annál a legjobb a térerő, 3G-n is full jelem van), működik kb 2-3 percig, utána ledob és a "Csak segélyhívások" felirat jelenik meg, és mindig újra ki kell válasszam a beállításokba. Próbáltam más hálózatokat is kiválasztani, pl. Telekom RO (ezzel is kéne működjön) de csak 3-4-edik próbálkozásra sikerül, viszont pár perc múlva ez is ledob a hálózatról. Vodafone RO-n nem dob le, viszont alig van térerő, szinte használhatatlan. Ha a telefonon bekapcsolom az automatikus kiválasztást akkor mindig a Vodafone RO-t választja ki. Valahogy meg lehet oldani hogy a többi roaming hálózatok ne dobjanak le? Ez a hálózat, vagy a telefon hibája? ( [link]

2019. nov. 28. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:

"Ez a hálózat, vagy a telefon hibája?"

próbáld ki másik telefonnal - tedd át a kártyát.

Ha másik készülékkel sem ok, akkor a vodafonnál jelezd a problémát.

Mondjuk előtte is felhívhatod őket, lehet tudnak valami okosságot mondani.

Lehet a kártyát kell cserélni, mert valami probléma van vele ami csak roaming helyzetben jön elő.

2019. nov. 29. 00:49
 2/4 A kérdező kommentje:
#1. Vodafone RO-n nem szokott ledobni (ez a preferált hálózat), ha olyan helyen vagyok ahol jó a térerő, az internet is tökéletesen működik (4G-n). Nem hiszem hogy ez a SIM hibája. Következő alkalommal mikor Romániába utazok, megprobalom mas telefonnal is.
2019. nov. 29. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
mikori .a sim kártyád?
2019. nov. 29. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
2018 júliusba vettem a SIM kártyát
2019. dec. 1. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!