Mobiltelefon töltő kábelére mit lehetne ráhúzni, ami megakadáloyzza a kábel sérülését, szállítás közbeni megtörését?
Úgy csinálják, hogy akkor is tönkremenjen ha nem is használod.
És vegyél másikat.
És ezért nincs garancia a tartozékokra.
Bármilyen csatlakozó van a végén, egy töltő akkor is csak "filléres" dolog, még akár modulárisan is! Viszont nem tartom valószínűnek, hogy a szállítás közbeni rázkódástól megtörne benne a huzal, állandó össze-vissza tekergetéstől sokkal inkább, de a rázkódás ellen egy vékony textildarab amúgy sem ér semmit!
És ne hari, de ilyen paranoiáról se hallottam még, hogy valaki ennyire féltsen egy töltőkábelt! :D
A női kreativitás kiváló példája (kötni, horgolni, vagy makramézni?), ami nekem tetszik egyébként, de a gyakorlatban nem lenne célszerű.
Elegendő, ha kerülöd a kábel erősebb cibálását, megtörését tőben stb., úgyis még sokáig eltarthat.
Ezt nehéz megjósolni, szerencse kérdése is.
a férfi kreativitás meg megoldja egy kiflis zacskóval :DD
vagyis inkább olyan vastagabb anyagból lévő, simitózáras zacsit használok.
Apró műanyag doboz?abba nem törik a kábel.
Ebbe a töltőfej és a kábel is belefér,nem törik,apró.
Ragasztószalaggal belül rögzited a kábelt és akát a töltőfejnek és a telefonhoz való csatlakozáshoz vágsz rajta 2 lyukat.
{Annó régi "egyedi töltős" telefonjainknál jól bevált,nálunk a macska meg a vadászgörény rágta a kábelt😉}
"Nektek mi a véleményetek, műszakilag megoldható a dolog?"
Biztosan megoldható, egyéni perverzió kérdése. Én személy szerint nem udvarolnék körbe ennyire egy töltőt, ha valóban ilyen silány vacak, hisz olcsó vackok ezek. 1-2 töltő és 2-3 usb kábel a ház körül + munkahelyen megoldja a problémát.
"És ezért nincs garancia a tartozékokra."
Nem. Azért nincs rájuk garancia, mert a felhasználók jellemzően nagyon barom módon kezelik ezeket (nem kifejezetten rendeltetés szerűen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!