Új telfont vettem de a régi sim-kártya nem jó bele. Ha megfelelő méretű kapok akkor régivel mi lesz?
Figyelt kérdés
Megszűnik? azért kérdezem mert én még használnám a régit és ha megszűnik akkor nem tudom vissza rakni mivel új nanot kaptam...2019. nov. 25. 21:38
1/2 anonim válasza:
a számod nem szűnik meg, az új kártyának is ugyanaz lesz a száma.
Amikor megkapod a kártyát azt telefonon aktiváltatni kell, addig nem is fogod tudni használni.
A régi kártyán lévő telefonszámok - ha egyáltalán mentettél oda számokat - veszhetnek el, de ezeket is át lehet másolni.
Atta is van lehetőség, hogy a régi SIM kártyát levágd kisebbre.
A legjobb ha a megfelelő szerszámmal csinálják - vidd el egy telefonos boltba és levágják.
Én megoldottam annak idején ollóval :D
nem javasolt!!!!
2/2 anonim válasza:
"mert én még használnám a régit "
A hívószámoddal csak egy kártya aktív, a régiről a számokat lementheted, de a hálózatra nem fog bejelentkezni.
"akkor nem tudom vissza rakni mivel új nanot kaptam..."
A kitört nagyobb kerettel vissza tudod rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!