Mit csináljak ha elfelejtettem az emailem jelszavát és fbhez az az email volt meg adva?
Csináljak új emailt és azt írjam be? Lehet így hogy nem tudom q régi jelszavát? Mert félek ha valami lenne és kéne az email akkor majd nem fogom tudni.
5 éve csináltam a fbt kb és nem járok emailre azért nem tudom a jelszavat, felirtwm amúgy valahova de nem tudom hova
ha nem jelentkeztél be abba az email fiókba nagyon régen, akkor lehet már törölték is......
a facebookon a belépéshez az email cím és a facebookon megadott jelszó kell, nem pedig az email fiók jelszava.
"Csináljak új emailt és azt írjam be?"
akkor a facebookon is új fiókod lesz...
szerintem csinálj új mailt és változtasd meg a facebookon az emailt az újra.
Én nem úgy gondoltam.
Úgy gondoltam hogy csinálok új emailt és a beállításoknál át írom a régit az új emailre.
Tudom hogy mi kell belépéshez. Csak ha pl lenne valami a fiókkal ha ahhoz sem lenne jó a jelszó akkor csak emaillel kerhetek újat.
utolsó mondtatommal ezt mondtam!
úgyhogy rajta, csiálj új emailt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!