Átlagos használatra hozza amit kell a Xiaomi Mi 9 SE, vagy kell már erősebb Mi 9T PRO?
átlagos használatra kiváló. Nekem xiaomi redmi note 7-em van, a vásárlás óta havonta jelenik eg újabb típus. A nejem fotózik is, az én 48Mpixes gépem már sehol nincs az ő legújabb 108 Mpixeles xiaomiához..az enyém 9.0-ás, az övé már 10.0-n fut..
Ha várnánk még néhány hónapot, akkor az előrejelzések szerint újabb xiaomi csodák jelennek meg. Kínában, Indiában már tesztelik őket.
Ne várj, príma az is amit vennél.
(amúgy a xaomi simán ráver az amerikai gépekre...ez a piac<és politika>mert Trump bünteti őket.. az enyémen már rajtavan a MIUI10 kínai op.rendszer)
Ilyenekre bőven jó, de az SE legnagyobb hátránya az üzemidő.
Egy Mi 9T nem férne bele a keretbe? Az SE, illetve a 9/9T közötti kategória.
# 2/2
Iphone-os vagyok amúgy, csak kell egy 2. telefon. A pro-t veszem meg, mert az a 30.- Ft különbség az SE ára felett nem gond. Honor-om volt 20view. Ez a Mi jobb választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!