Megéri IPhonet venni?
Igényfüggő.
Nekem, windowsos, androidos környezetben élő embernek biztos nem.
Az Apple ökoszisztéma egy kényelmes és kiforrt rendszer, tehát egy iPhone nagyon jól össze tud dolgozni egy Macbookkal, Apple Watchal, iPaddel stb. Én is úgy vagyok a dologgal, mint a #3-as, hogy Windows mellé nem szeretném. A Windows 10 tök jól működik androiddal, a To Do androidos alkalmazás segítségével a Start menüből látom a jegyzeteimet, a Dokumentumok mappa tartalma automatikusan szinkronizálódik a háttérben, így ugyanazokat a fájlokat elérem telefonon is, mint gépen.
A másik dolog, hogy mire használná a telefonját. Én pl. egy újabb iPhone teljesítményét sosem használnám ki, szóval már csak ezért sem érné meg.
"csak hogy villantani lehessen az almával"
a magadfajtának nem éri meg.
mert nem tudod másra használni csak villantásra.
mert ostoba vagy.
@22:10
Jaj bocsánat igen, rohadt jó felbontásban lehet képet csinálni az érdektelen nyamvadt ebédedről amit feltehetsz vagizni az instára a többi konzumidiótának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!