Van ra mod hogy kideritsem hogy hasznalt e a telefon amit vettem? Bovebben lent.
Samsung a40est vettem, kis uzletben. Azt mondta a csavo hogy nem hasznalt... de van hasznalt is 10kert olcsobban.
Azt mondta h 1 ev gari van a nem hasznaltra ezert fizettem tobbet, de vegul csak egy blokkot adott, es azt mondta az a garancia... Azt tudom hogy nem fogja vissza venni ha barmi baja van... A doboz nyitva volt...
Van e ra mod valami alkalmazassal hogy megnezzem mondjuk a proci futasi idejet, szamitogephez asszem van ilyen.
Van a telefonok dobozain egy matrica. Felnyitáskor az elszakad.
Ha el van szakadva, akkor használt és átbsztak.
De mobilra le tudod tölteni a CPU-Z-t, az megmondja hogy hány %os az akksi.
Ha nem 100, akkor az is bizonyíték, hogy használt.
Annyit ir a healthre hogy good.
Am mentem be uzletekbe telenor meg telekom, es mindenutt dragabb lett volna, vagy kb havi 10re jott volna ki a szamlam, ugy h lett volna v 3 giga netem...
de most neten talaltam egesz jot, a keszulekert atvetelkor 28at kellett volna fizetnem, meg utana a teloszamlat ami kb 10... Abban bizok hogy igy talalok olyan szolgaltatot ahol a teloszamla olcsobb lesz kb azonos feltetelekkel... Van erre esely vagy egy balek vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!