Szerintetek megéri felvennem részletbe telefont?
17 éves vagyok még sulizok es mellette all járok dolgozni és simán ki tudnám fizetni csak az a baj hogy 2 évre és az nekem kicsit túl sok idő.és a szüleim bele adnak 5 ezret.
( iphone 11 pro havi:15.000)
Mi a pitschäänak neked ájfon 17 évesen? Felvágni azzal, hogy mekkora konzumidióta vagy? Mert menőbb nem leszel tőle, csak a szolgaiságodat promózod vele.
Ha simán ki tudod fizetni, akkor nem kell részlet, vedd meg. De ha nem tudod simán kifizetni, akkor vegyél egy olyat, ami belefér a költségvetésbe.
Ha az kell és ki tudod fizetni akkor vedd meg!
Én is mindig részletre veszek telefon.
2-eskére kiváncsi lennék milyen telefonja van és milyen más olyan dolga amit teljesen feleslegesen vett meg. Szerintem már 3 garázst kell a felesleges szaroknak bérelni :D
Csak ha nem vagy appleb-zi.
Mert ezzel csak az a baj, hogy amint kijön egy újabb modell, akkor már az fog kelleni. Csak hát ugye ott a részlet, amit meg ki kell fizetni.
Haverom beleesett ebbe a csapdába többször is, amint lejárt a részlet, vette az új modellt, a régebbit gyorsan eladta.
Szerintem nagyon nem, de ez nyilván a te döntésed.
Én eleve nem vennék részletre semmilyen luxuscikket. Másrészt értelmetlenül sok ez szerintem az emberek 90 százalékának. (Mármint a telefon tudása)
szerintem is felesleges...17 évesen azért ez elég rizikós...persze nem neked, hanem majd szüleidnek.
most dolgozol, aztán ha jövőre úgy döntessz, hogy inkább az érettségire akarsz több időt fordítani, és befejezed a munkát, annak nagyon fognak örülni.
főleg úgy, hogya ahogy más is írta, a 15ezer oké, csak mellé meg tartozik egy díjcsomag is, ami legalább 8-10ezer lesz még pluszban...azt is te fizeted vagy szüleid azt is bevállalják?
kamatmentes részlettel önmagában nincs semmi baj...használati tárgyat nem szokás "megéri-e" alapon osztályozni, ha egyben kifizeted a 400ezret, 2 év múlva akkor is ugyanannyit fog érni, mintha havi részletekben fizeted ki.
csak nagyon nem mind1, hogy látod is azt a 2 évet, mert mondjuk már dolgozol 5-6 éve, stabil munkahelyed van, stabil anyagi helyzeted...vagy úgy vagy vele, hogyha gáz van, akkor majd anyámék fizetik helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!