Tönkrement a mobilom, és kell vennem valamit, relative olcsón,29000ért tudnék iphone 6s-hez jutni, megéri azt választanom még?
Figyelt kérdés
a másik versenyző samsung A502019. nov. 14. 17:44
1/10 anonim válasza:
A 6s még egy teljesen használható készülék.
2/10 anonim válasza:
Akárhogy nézem, az A50 minden szempontból korszerűbb, de nagyon nem az említett ársávban mozog.
4 éves múlt a 6s.
3/10 anonim válasza:
Teljesen megéri. Arra azért számíts, hogy jó eséllyel akkumulátort kell benne cserélni hamarosan, ha az előző tulajdonosa nem tette meg
5/10 anonim válasza:
így van, szerintem is minimum az akksi cserés lesz benne, azért annyi az ára.
azt leszámítva vészmegoldásként teljesen használható telefon.
6/10 anonim válasza:
Vegyél régi nyomógombos Nokiát. Ha nincs pénzed mi a fa*szt akarsz menőzni?
7/10 anonim válasza:
Páromnak van IPhone 6, teljesen jól működik, aksit kicseréltük mi magunk, összesen 6000Ft volt javító szettel együtt amazonon. Youtubeon meg van videó hozzá. Ha csak ez tartana vissza, gondoltam leírom.
8/10 A kérdező kommentje:
mindkettő új, telenornál, és az előfizetésem mellé ennyi az áruk.
2019. nov. 14. 20:08
9/10 anonim válasza:
Ha az a50 is 29ezer akkor inkább azt vedd.
10/10 A kérdező kommentje:
Az 35 de az kb ugyanaz a kategoria nekem
2019. nov. 15. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!