Mit tudok tenni? Elfelejtettem a képernyőzár kódját, hogyan tudom törölni, hogy tudjam használni a telefont?
# 2
Ezért találták ki az FRP-lockot, hogy hard resettel ne lehessen használhatóvá tenni egy lopott telefont.
Ugyanis utána kérni fogja a Google-fiók címét és jelszavát, anélkül nem enged tovább.
Persze, ha ez megvan, akkor lehet.
Adatok elvesznek, kivéve amit szinkronizált a fiókba.
Köszi a kioktatást. Remélem tudtad értelmezni a "működHET" szót. :)
# 5
Nekem ne arcoskodj kisöreg, miután kártékony tanácsot adtál!
Képzeld el, milyen kellemes érzés, amikor valaki megcsinálja a hard resetet, telefon újraindul, kéri a jelszót és címet, az embernek meg eszébe jut, hogy nem jut eszébe.
Tehát erre illett volna figyelmeztetned a kérdezőt, mielőtt hülyeséget beszélsz.
#6 Akkor mondj másik opciót, amivel szerinted meg lehet oldani ezt a problémát, nagyfater!
Telefontípust nem írt, így egyáltalán nem biztos, hogy van benne FRP, szóval mehetsz a búsba.
# 8
Semmi alapod a fölényeskedésre, hülyegyerek.
"Persze érthető ha másra gondolnak az emberek, ma már meg sem lepödök."
Én csak arra figyelmeztettelek, hogy aki lop / talál / szerez telefont az is pont ugyanebbe a helyzetbe kerülhet ami nem biztos hogy statisztikailag ritkább eset mint a tied.
Messziről jött ember meg ugye azt mond amit akar...
De ha a kicsi fiad részéről várható ilyen, akkor javaslom a jövőben gondolj a megelőzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!