Miért nem működik az ITunes ha az iPhonom szeretném újra telepíteni?
Most frissűlt fel ios 13 ra de nagyon sz*r és vissza szeretem volna frissíteni PC én keeresztűl ITunes el, de azt írja ki hogy hiba 3194 kód .
Már végig néztem az “összes” YouTube videót és ugyan ugy csináltam mint a többi 100 ember, de nem sikerül.
Valaki eltudná mondani hogy mi a baj? Vagy van rá más lehetőség?
hátttő nekem spec nem merül és soha nem is volt merülős gondom új verziókkal, pedig 2009 óta csak ájfonom van.
Az első napokban természetes, hogy merül a telefon, mert sokmindent marhaságok csinál a háttérben a rendszer.
Van azért néhány beállítás amit érdemes megpróbálni ha nagyon merül a telefon.
Érdemes a beállításokban megnézni az akkumulátor szekviót. Ott megmutatja mi szívja az akksit!
Nekem például a Mail ragadt be valamiért és ezt mutatta is az akkumulátor használatnál.
Ha itt nem látsz kiugró problémát, akkor a neten nagyon sok leírás van ahol tételesen bemutatják mit kell kikapcsolni ahhoz, hogy megtakaríts sok akksiidőt.
Ha nem találsz, majd linkelek párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!