18 éves vagyok, októberben töltöttem, tudnatok segitseget nyujtani?
18 vagyok, es szeretnek reszletre a telenorba vasarolni telefont, megoldhato? Ha igen hogyan? Es mik a kriteriumok?
Csak értelmes választ kérnék!
Telekomnál így működik (szerintem a Telenor se másképp, de a voda se) :
Ha netről rendelsz, akkor a szerződés is elektronikus lesz, nem lesz papír (hacsak le nem töltöd magadnak)
Kiválasztod a számodra megfelelő csomagot + készüléket. A kosárban a rendelés folytatásánál már kiírja, ha kell előleg.
Megadod a személyes adataidat, majd véglegesíted a rendelést.
2-3 munkanapon beluk viszi a futár, neki fizetsz ha szükséges (előleg pl) ,aláírod, hogy átvetted, és kész.
Vodánál hasonló.
De náluk nagyon érdekesen megy a mobilelőleg kérdés. Vettem egy Note 10 plus telefont, ez volt az első, amire bekértek 270 ezer forintot.
Mondok oké, legalább az előfizetés havidíja letudva 2 évre.
Bólintottam, aláírtam, fizettem. Aztán 1 hónap múlva vettem magamnak is egy Iphone xs max telefont. Drágább mint a Note 10+ és erre kértek 105 ezer forintot.
Viszont csakis akkor vásárolj előfizetéssel részletre, ha fogod is tudni fizetni! Mert ha nem fizeted, minden szolgáltatónál fekete listás leszel,
valamint a kiadott telefont is letiltják. Azaz egy szolgáltató kártyáját se fogja elfogadni. E mellett bevasalják rajtad egyben a tartozást, plusz kötbért, ami elég vaskos lehet...
Végtelenül egyszerű, bemész egy üzletükbe, felolvasod a kérdést amit nekünk ide kiírtál, ebből rögtön tudni fogják hogy mit szeretnél.
Csak annyi a dolgod, hogy a papírok aláírása után fizess. A többit megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!