Samsung Galaxy A10: strapabíró telefon?
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és a fenti készüléket szeretném megvenni. Tudom, hogy 2019-ben jött ki ez a model, tehát nehéz megmondani, hosszú távon hogy fogja bírni a készülék, de akinek már van A10-e annak mik a tapasztalatai? Volt probléma a telefonnal? (Bármiféle, bár elsősorban hardware dolgokra gondolok, pl. kijelző meghibásodás hirtelen, vagy hirtelen nem végzi el a bekapcsolási folyamatot rendesen a telefon, stb.)
Olyan készüléket szeretnék, ami kibírja majd 2 vagy két és fél évig mondjuk és nem romlik el pl. 3-4 hónappal a megvásárlás után.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Egyik telefon se strapabíró.
Kivéve a Nokia 3310-et, mert a 3310 elpusztíthatatlan. (Persze a régi változat)
#4: Igen, úgy tervezem. :) Csak azt nem akarom, hogy olyan telefon legyen, ami minden ok nélkül (nem ejtettem le, stb.) magától tönkremegy pár hónap alatt.
(Igen, a garancia megoldás ezekre az esetekre, de nem szeretnék a szervízbe járkálni, ha nem muszáj.)
Van A10es telefonom. Nagyban függ mire akarod használni?
Én még átlag felhasználásnál is vállalhatatlannak érzem az A10et. Nagyon lassú, nagyon kényelmetlen a rajta való böngészés. Ár/érték arányban inkább a xiaomi gyártónál keresgélj ebben az árszegmensben.
2 évre inkább az A40, vagy A50, A50s. A51 telókat mondanám.
Ezek drágábbak, igaz. De biztos, hogy 2 évre elég lesz. Strapa telefonoknál meg a CAT samsungnál a active modelleket keresd.
#6: Telefonálásra, internetezésre (azon belül sokszor YouTube-ra), Facebookra és Messengerre, zenehallgatásra, fotózásra (nem olyan, mint egy profi fényképezőgép persze, tudom), néha Viberre használnám a telefon. Meg szótár appokat tennék rá a "ha éppen nincsen jobb" esetekre.
PubG meg hasonló méretű (gondolom sok RAM-ot követelnek ezek) játékokat nem akarok futtatni, inkább a fenti dolgokra kellene telefon.
Ha 1 másodperc helyett 3-4-5 másodperc betölteni valamit, az engem egyáltalán nem zavar.
Miután a Google bojkottálta a Huawei-t hónapokkal ezelőtt kínai márkát nem merek most venni. (Nem tudom az új Huawei készülékekhez hogy viszonyul végül, de kockáztatni akkor sem szeretnék.)
A Google meg eddig egyetlen telefonra nem adott támogatás. A mate 30 pro-ra.
A már forgalomba lévő összes Huawei telefon ugyanúgy kapja a támogatást és a frissítést mint pl a samsung.
A Xiaomi meg hírbe sincs, hogy ne lenne támogatott. Sőtt. Már a telekom is árul xiaomit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!