Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A10: strapabíró...

Samsung Galaxy A10: strapabíró telefon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok, és a fenti készüléket szeretném megvenni. Tudom, hogy 2019-ben jött ki ez a model, tehát nehéz megmondani, hosszú távon hogy fogja bírni a készülék, de akinek már van A10-e annak mik a tapasztalatai? Volt probléma a telefonnal? (Bármiféle, bár elsősorban hardware dolgokra gondolok, pl. kijelző meghibásodás hirtelen, vagy hirtelen nem végzi el a bekapcsolási folyamatot rendesen a telefon, stb.)

Olyan készüléket szeretnék, ami kibírja majd 2 vagy két és fél évig mondjuk és nem romlik el pl. 3-4 hónappal a megvásárlás után.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2019. nov. 8. 20:21
 1/9 A kérdező kommentje:
Persze a 2, kettő és fél évet nehéz előre betippelni, de akinek már megvan pár hónapja ez a telefon, az tapasztalt problémát? :)
2019. nov. 8. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Egyik telefon se strapabíró.

Kivéve a Nokia 3310-et, mert a 3310 elpusztíthatatlan. (Persze a régi változat)

2019. nov. 8. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:
#2: Igen, tudom, hogy kb. 2 évre vannak tervezve a mai telefonok. :D Csak azért kérdezem, mert miközben új telefon után kutattam valamelyikről olvastam (egy Alcatel telefon), hogy pár hónap leforgása alatt elromlott, azért szeretném ha úgy 2 évig bírná. (Vagy 2 és fél évig, mint a mostani.)
2019. nov. 8. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát az is megoldás lehet, hogy veszel egy törékeny telefont és hozzá erős tokot és üvegfóliát. Strapa? Pipa.
2019. nov. 8. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:

#4: Igen, úgy tervezem. :) Csak azt nem akarom, hogy olyan telefon legyen, ami minden ok nélkül (nem ejtettem le, stb.) magától tönkremegy pár hónap alatt.

(Igen, a garancia megoldás ezekre az esetekre, de nem szeretnék a szervízbe járkálni, ha nem muszáj.)

2019. nov. 8. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Van A10es telefonom. Nagyban függ mire akarod használni?

Én még átlag felhasználásnál is vállalhatatlannak érzem az A10et. Nagyon lassú, nagyon kényelmetlen a rajta való böngészés. Ár/érték arányban inkább a xiaomi gyártónál keresgélj ebben az árszegmensben.

2 évre inkább az A40, vagy A50, A50s. A51 telókat mondanám.

Ezek drágábbak, igaz. De biztos, hogy 2 évre elég lesz. Strapa telefonoknál meg a CAT samsungnál a active modelleket keresd.

2019. nov. 9. 00:56
 7/9 A kérdező kommentje:

#6: Telefonálásra, internetezésre (azon belül sokszor YouTube-ra), Facebookra és Messengerre, zenehallgatásra, fotózásra (nem olyan, mint egy profi fényképezőgép persze, tudom), néha Viberre használnám a telefon. Meg szótár appokat tennék rá a "ha éppen nincsen jobb" esetekre.

PubG meg hasonló méretű (gondolom sok RAM-ot követelnek ezek) játékokat nem akarok futtatni, inkább a fenti dolgokra kellene telefon.

Ha 1 másodperc helyett 3-4-5 másodperc betölteni valamit, az engem egyáltalán nem zavar.

Miután a Google bojkottálta a Huawei-t hónapokkal ezelőtt kínai márkát nem merek most venni. (Nem tudom az új Huawei készülékekhez hogy viszonyul végül, de kockáztatni akkor sem szeretnék.)

2019. nov. 17. 07:54
 8/9 anonim ***** válasza:
A leírtakra elég lesz. Bár én akkor se vennék ilyen drágán ennyire gyenge telefont.
2019. nov. 18. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:

A Google meg eddig egyetlen telefonra nem adott támogatás. A mate 30 pro-ra.

A már forgalomba lévő összes Huawei telefon ugyanúgy kapja a támogatást és a frissítést mint pl a samsung.

A Xiaomi meg hírbe sincs, hogy ne lenne támogatott. Sőtt. Már a telekom is árul xiaomit.

2019. nov. 18. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!