Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy a50 telom van,...

Samsung galaxy a50 telom van, vettem hozzá egy flip tokot ami elől üveg vagy is átlátszó hátul muanyag. De az üveg részén nem melzi ki az időt vagy is az olwaison displayt, miért?

Figyelt kérdés

Előző telom A5 2017 volt és ott a samsug gyártót gyári tokot ami szintén üveges flip tok volt de ott minden műkődőt ha kaptam hívást tudtam fogadni a tokon és az időt is jelezte folyamatosan meg az értesítéseket is, az a50 tudom gyáerilag nem kapot ilyen üveg tokot csak utángyártotban , néztem is a neten és láttam 2 félét is.

Az egyik nem tud a toko semilyen érintést de van olyan is ami tud érintést a tokon és felis tugya oldani a kijelzőt , de ehez valami program kell de mia neve és hol tudom eszerezni ? Play áruházban és ha igen bogy keresek rá ?

Ezt a tokot kínai árusoktól vettem és ők is monták program kell hozzá hogy tugyam a hìvást fogadni és mutasa a tokon az olwayson diplayt órat.

Remélem akinek szinten van A50 e és vett hozzá üveg tokot tud segíteni , előre is kősszi.

2019. nov. 8. 00:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én addig jutottam, hogy "olwaison". És most becsukom az internetet, hiszen a csúcson kell abbahagyni.
2019. nov. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!