A nagyon gyenge vagy semmi mobil térerő milyen mértékben befolyásolja az akkumulátorfogyasztást a mobiltelefonon?
Figyelt kérdés
Észrevehető hogy hamarabb merül a telefon vagy csak nagyon kis mértékben befolyásolja?2019. nov. 4. 20:25
1/4 anonim válasza:
Én nem vettem eddig észre, hogy a térerő erőssége befolyásolná a telefonom merülését. Dual SIM-es telefonoknál azonban, ha mindkét kártya egyszerre aktív, ott már észre lehet venni. (Ott se sok, nagyon minimálisan kevesebb.)
2/4 anonim válasza:
Elnézést elírtam, nagyon minimálisan több a fogyasztás!*
3/4 anonim válasza:
Annó a céges telefonoknál vettem észre, hogy azoknak akik térerővel kevésbé jól ellátott helyen dolgoztak jóval hamarabb merül t a készülékük.
Folyamatosan cserélnem kellett, mert nem bírtak ki 1 napot sem (nem okostelefonok voltak). Azt hittük akku hibásak.
Városi környezetben tesztelve pedig tovább bírták.
4/4 anonim válasza:
"Észrevehető hogy hamarabb merül a telefon"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!