Alcatel telefonomról nem tudok képeket, adatokat számítógépemre átmásolni. Alcatel 5059X-es, jó a kábele, de semmilyen külső eszközzel (pendrive, microSD, PC) nem áll szóba. Talán a telefon állapot:"titkosítva" takarja el?
PC Windows 10 felismeri, hogy Alcatel 5059X telefont csatlakoztattam hozzá, de teljesen üresnek mutatja könyvtárát, egy bitet sem látok benne.
Telefonomról:
alapsáv:MT6739WA, kernel:4.4.95
Alapbeállításokban, biztonság és helyben , Telefon titkosítása számomra átkapcsolhatatlanul "titkosítva" állapotban van,nem tudom még a másolásig sem kikapcsolni.
Lehet ez az oka?
Hogyan lehetne kikapcsolni?
Bluetooth-on keresztül lehet kommunikálni vele, de ez több Gigabyt-nál csigalassú,használhatatlan. Általam telefonomba becsúsztatott 32GB-os microSD kártyája saját belső memóriájaként van megformázva, kivenni hasztalan lenne.
Total commander is létező mappaként látja, de teljesen üresnek mutatja.
Én azt látom egy másik telefonon (Android), hogy ha titkosítom, annak egyetlen megszüntetési módja a gyári beállítások, de akkor az összes adat elvész.
Ha belegondolsz, nálad a titkosítás pont végzi a dolgát. Megvédi az adataid a lemásolástól.
Talán csak arra vár, hogy megsimogasd, mint egy jó házőrzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!