Iphone 6 /6s, vagy Huawei Mate 20 lite?
Attól függő, mire használnád, vagy hogy Neked melyik rendszer jön be jobban!
Nekem például fontos a jó kamera, és az iPhone-é jobb, a Mate 20 Lite-é inkább csak elfogadható szintű, de mégis ezt választanám, egyrészt mert sokkal többet kapok a pénzemért, másrészt nem bírom a kötöttséget!
Facebook, Instagram, Chrome, illetve a Messenger amit rendszeresen használok. Fontos a jó kamera, nagyon is.
Nekem személy szerint mindkét rendszer szimpatikus. Ios és az Android is...
Ha nem akarsz télen egy fél kilós powerbankkel mászkálni, mert különben kikapcsol a "telefonod", akkor huawei.
Jó oké csúcs telefon (volt), de felejtsük már el a 6s-et...de a 7-et is. A 6s 4 éves telefon, igen kamerára jobb mint a huawei, de kb minden másban nem. Meg iphoneosok kitalálták, hogy belassul az android, és sz@r, igen be tud, ha nem normálisan használjuk, de ettől függetlenül volt egy 2 éves 40 ezres androidos telefonom (sajnos összetört), de ugyan olyan fürge volt mint újonnan, és felesleges dolgokat nem is töltöttem le rá.
Aha, rendben, értem. Szerintem hanyagolom ezesetben az Iphonet.
Nekem jelenleg Mate 20 liteom van, cserén gondolkodtam. De ahogy nézem, visszalépés lenne az Iphone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!