Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ekkora baj ha valaki...

Miért ekkora baj ha valaki részletre vesz telefont?

Figyelt kérdés

Pláne manapság amikor ezer meg tízezer kedvezmény,kamat nélkül kapod majdnem féláron miért fáj az embereknek ha részletre vesznek telefont?

Jön a másik kifogás,hogy mert előfizetnek még pluszba más dolgokra,amivel többre jössz ki biztos. De az pedig az internet meg hívás amit nagy eséllyel olyat választasz amit kihasználsz és kell neked vagy is azzal is nyertél mert azt vetted amit akarsz. Akkor mi a gond?

2019. okt. 30. 21:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy részletre vesz valaki telefont, hanem az, hogy minimálbért keres, alig tudja a számlákat fizetni, de azért a 250 ezres ájfón részletre, az kell, hogy villogjon. Természetesen ahogy kijön a következő verzió, az is kell...

Én is részletre vettem a telefonom, de csak azért, mert 0% THM-es hitel. Ki tudtam volna egybe is fizetni, de minek, ha addig is használhatom azt a pénzt?! Ja, és én erős középkategóriát vettem, nem csúcsmobilt. Engem ez legalább 3 évig kiszolgál.

2019. okt. 31. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj hogy nem latod a parasztvakitast a reklam mogott.

A szolgaltato nem hulye hogy minuszba jojjon ki, a kedvezmenyek meg kamatmentes hitel csak hab a tortan. Regebb tobbe kerult reszletre a telefon, szoval van alapbol negativ tapasztalat.

A szerzodes is detto.

Hiaba eleg nekem havi 200 perc es 3 giga mobilnet, 4x nagyobb berletem van hogy reszletre tudjak kozepkategorias telefont venni.

Ha meg valami flagship telefon kellett volna, akkor meg a jelenlegi berletem is minimum 3x nagyobb lenne.

2019. okt. 31. 15:05
 13/16 Szirty ***** válasza:
100%

"Miért ekkora baj..."

Kinek mi a baj...

2019. okt. 31. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert lehúzás, pénzkidobás.
2019. nov. 19. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod normalisan fizetni (mellette a tobbi szamlat es ha nem ehezel vagy eheztek) akkor nem gaz. Igazabol rajtad all egyszerre kiadsz tobb szazerzet avagy inkabb “aprankent eltunik” es nem egyszerre . En is reszletre vettem a telefont sot, mar az egesz penz fere van teve de megsem volt kedvem annyit kifizetni egybe. Inkabb majd idovel 0% THM. (Csak igy eri meg) ha reszletre tobbet kell fizetni egyertelmu hogy akkor egybe csak mashogy nem.
2019. nov. 27. 05:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, ebből nem lehet jól kijönni.
2019. nov. 27. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!