Hogy indítsak újra egy telefont, ha rossz a bekapcsológombja?
Huawei p8 lite telefonról lenne szó!
elromlott a bekapcsológombja,és újra szeretném indítani,hogy csináljam?(nem kivehető az aksija!
A másik kérdésem,h eltüntek aképem és a zenéim,és akkor kivettem az sd kártyát belőle!Majd vissza jöttek utána többször ezt csinálta!Ezért gonoltam kiveszem a sim kártyát is átha ujraindul (ugye jelszo stb,ujra bekapcsol) de nem és azóta nem érzékeli sem a sim kártyát,sem a sd kártyát!Mit tudnék vele csinálni?Szervízbe nem szeretném vinni,mert pár hónap múlva újat veszek,és a pénzt inkább arra gyűjtöm!
Válaszokat előre köszönöm!!
Mit ordibálsz?
Ezt soha nem értettem, hogy miért raknak egyesek felkiáltójelet a kijelentő mondatok végére is? Honnan veszitek ezt a hülyeséget?
Vagy már a pont sem működik azon a telefonon?
# 3
Butaságod árulod el.
Egyik a műveltség hiánya: életedben nem sok könyvet láttál, legfeljebb csak kívülről.
Másik a tanulatlanság: ez nem szabadon választott. Általános iskolában megtanították, hogy melyik jel, milyen mondathoz való.
Harmadik: igen, vannak vizuális beállítottságú emberek.
Negyedik: nekem te ne magyarázz kisöreg, én még könyveken nőttem fel, nem mobillal a kezemben.
TV is csak fekete-fehér volt. Hogy helyretegyük a dolgokat: kisöreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!