Altalaban hany honap alatt fogy el nektek 10 gb miboltnet?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 19:00
1/7 anonim válasza:
Nekem 1-2 hét alatt. Mire mégy a válaszommal?
2/7 anonim válasza:
Miboltnet? Ez valami új szolgáltatás lehet...
3/7 anonim válasza:
Nekem csak a hay day fogyaszt sokat szóval 2 hét alatt. De egyébként a játék nélkül 2 gb is elég nekem 1 hónapra.
4/7 anonim válasza:
Hm.
Én soha nem haszanálok mobilnetet, és a 9 éves lányomnak is csak egyszer kötöttem.
A 2Gb-ot 3 óra alatt nullázta le! XD
5/7 anonim válasza:
Hát nekem 5gb van, de az elég szokott lenni egy hónapra úgy, hogy néha több mint 1gb marad. Most sokat fogyasztottam magamhoz képest, de így is 800mb marad.
6/7 anonim válasza:
Volt nyáron hogy 10gb simán elment egy hónap alatt de legtöbbször 5 GB is elég .
7/7 anonim válasza:
És ebből most mit akarsz megtudni?
Aki csak email-ezik vagy chatel, annak évekig elég. Aki meg HD videókat streamel, az pár óra alatt elfogyasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!