Az összes olyan telefonon amin van IGO térkép, azzal ingyen lehet GPS-ezni? Mert van egy i900-am, és ha arra letöltöm az IGO-t akkor TELJESEN INGYEN tudok GPS-ezni,
Figyelt kérdés
mert most akartam venni egy GPS-t egy ASUS-t amin IGO van, de valahol olvastam, hogy Omnia-val meg Spica-val ingyen lehet használni a GPS-t ha letöltöm az IGO-t. Ez igaz?2010. júl. 17. 15:19
1/5 anonim válasza:
Ha a telefonban van GPS vevő és letölöd az Igo-t (vagy más navigációs szoftvert) és hozzá térképet, akkor ingyen tudsz navigálni.. Ugyanúgy, mintha azt egy pna- val tennéd..
Csak arra számolni kell majd, hogy egy autós tölötőt be kell szerezned ha nincs, mivel eléggé szívja a GPS használat az akkut..
Ha jól tudom, akkor a Google Maps az, amiért fizetni kell..
Remélem, hogy tudtam segíteni..
2/5 A kérdező kommentje:
Tudtál igen!De akkor miért van az, hogy a Nokia-nál meg régen elő kellet fizetni?
2010. júl. 17. 16:16
3/5 anonim válasza:
Hát azt sajnos nem tudom, mivel csak nemrégóta van okostelefonom (egészpontosan karácsonykor kaptam..) Én például az NDrivet- ot használom, ami nem olyan szép grafikus mint az Igo, de azért az sem rosz..
Feltételezem, hogy azért kellett fizetni a navigálásért, mert útközben töltötte le a telefon a térképet a mobilinternetről..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor nem veszem meg a GPS-t hanem használom a telót, azért majd első alkalommal kiveszem a SIM-et nehogy mégis leszívja, ha meg úgy is működik akor nincs baj.
2010. júl. 18. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!