Ti hol tárolva tartjátok magatoknál a telefont?
A mostani elfér (szűkösen) bármelyik nadrág első bal zsebében. Viszont ahogy nézem, egyre nagyobbak a mai mobilok. A következő talán már nem fog zseb-kompatibilitást élvezni... :( Akkor talán egy nadrágra/övre csiptethető tokban fogom hordani a következő szerzeményt. Télen biztosan testközelben fogom tartani, bármilyen mobilon is van/lesz ugyanis a korábbi mobilom 3°C -t mért télen akku hőfoknak, pedig kabát belső zsebben volt...
A mostani mobilon eddig 10°C -t regisztrált minimum hőfoknak tavaly télen, az sem optimális, pláne hogy nadrág zsebben volt.
Èn anyámmal horgoltattam neki egy vègèn beletolós ráhajtós gombolós tokot ami kètrètegű ès habszivaccsal lett bèlelve. Ez nyakba is akaszthatós ès akár táskában is vèdi a telefont. Ami 6 colos. Egyèbkènt sötètkèk ès van benne az alján kèt kb 1 centis lila csík körben.
Azèrt csináltattam vele mert elèg parás vagyok az ilyen kütyükkel, fèlek zsebben hordani, egy rossz mozdulat ès kicsúszik, mellènyzsebben meg ha lehajolok szintèn repül. Ebben meg a nyakamban van, kellően rövid zsinorral ahoz hogy ne tudják lelopni a nyakamról, ès erős karabinerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!