Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet az, hogy a telefono...

Fénix kérdése:

Hogy lehet az, hogy a telefonom a vadidegen számoknak is kiírja a hívó nevét? 100% mentetlen szám, tudtommal semmilyen alkalmazás sincs letöltve rá. Samsung S7 edge-ről van szó.

Figyelt kérdés
Nem minden esetben csinálja, de tavaly pl még nem tapasztaltam ilyet, és azóta nem töltötem le semmit sem, még szoftver-t sem engedtem frissíteni a telefonnak. Googlén nem találok ezzel kapcsolatban semmit sem.

2019. okt. 29. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Akit a Google ismer (pl. vállalkozóként reklámozza magát), azokat kiírja.
2019. okt. 29. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
A másik verzió, hogy pl gmailen leveleztetek már - neki a gmail telefonszámmal van összekötve - nálad ugyan csak a mailcím van elmentve, de a rendszer felismeri, hogy ugyanarról van szó, így kiírja az általad is ismert nevet.
2019. okt. 29. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos kikapcsolható a tárcsázó beállításaiban.
2019. okt. 29. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyival bővíteném, hogy még tárcsázáskor nem ír nevet, csak mikor rányomom a hívást pár másodperc után átvált a szám, névvé. Abban lehet valami, ha a googléval összeköttetésben van az illető amiatt írja ki nem tudom. Gmailen sem leveleztem ezekkel a személyekkel. Főképp akkor vettem észre ezt a dolgot, mikor hírdetést tettem fel, és az érdeklődők között nem is egy már névvel jelzett hívás volt. Biztos hogy soha az életben nem álltam velük kapcsolatban. Amit még hozzátennék, hogy szerintem nem csak vállalkozókra igaz, sima magánszemélynél is. Viszont továbbra se értem azt, hogy miért csak nekem vannak ilyen tüneteim van más kollégám is ilyen készülékkel de ők nem tapasztalnak ilyet. Mindenesetre köszönöm a válaszokat !
2019. nov. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!